Tussendoortje
Hallo Allemaal,
De dagen gaan alweer hard. Ik zit alweer in de tweede helft van mijn stage en ben dus stiekem al bezig om mijn reisje te plannen.
Dit weekend hebben we een hele leuke pool party gehad. Robert en Vincent waren afgelopen week jarig geweest en die vierde dit in het zwembad. De hele dag hebben we lekker gezwommen en daarna heerlijk gegeten. Daarna zijn we weer bij Riverside wezen stappen. Zoals gewoonlijk super gezellig.
Morgen hebben we een dag vrij in verband met Kenyatta dag. Vanavond en morgen gaan we dan natuurlijk ook iets gezelligs doen. Ik ga zo meteen mijn spullen pakken en dan gaan we met zijn allen op Nzambani rock slapen. Dat word dus erg spannend helemaal in de open lucht slapen. Maar goed nu kan het nog want het regenseizoen komt eraan.
Morgen gaan we waarschijnlijk iets gezelligs met de buddies doen. Maar dat weten we nog niet zeker want onze leraar van de hogeschoon (meneer van der Cappellen) is aangekomen in Kenya en die wil natuurlijk ook even met ons babbelen.
Nou jullie horen snel van me hoe het slapen was maar voor nu gaat de comp dicht en gaan we genieten van het Keniaanse weer....
nou san, wij hebben inmiddels al van jou vernomen dat het brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkoud was.
nou het begint hier anders ook al bibberen te worden.
helemaal nu we met het badkamertje bezig zijn en ONZE KACHEL UIT MOEST! zielig he. dus geniet nog maar even goed van de warmte overdag, want hier is het helaas daar weer mee gedaan.
dikke kus van
mam.