Eerste week Kitui.
De eerste week Kitui is voorbij en we hebben hier een hele hoop wonderbaarlijke dingen mee gemaakt. Afgelopen dagen hebben we een heleboel dingen gezien van Kitui.
Dinsdag kwamen we aan in Kitui en hebben we gelijk onze buddies ontmoet. Mijn buddies zijn Myriam en Asumpte (ik weet niet of je het zo schrijft maar vooruit... Zij studeren ook allebei communicatie.
In de dagen daarna hebben we een rondleiding gekregen door Kitui en hebben we onze opdrachten met elkaar besproken. Bleek dat onze buddies een compleet andere opdracht hebben dan wij. Dit is nog steeds niet helemaal opgelost, maar goed het zal uit eindelijk wel goed komen.
Zaterdag zijn we eerst bij Bavaria wezen eten. Een tent waar je echt bizar lekker kan eten. Het is van een duitser die getrouwd is met een Keniaanse super mooie tent. Daarna zijn we naar de Beachclub gegaan. Hier spelen ze traditionele Kamba muziek erg leuk. Maar het uitgaan zelf... Ik heb nog nooit zoiets bizars mee gemaakt. Alle meiden willen er met je dansen en alle mannen knijpen in je kont. Nu denken jullie natuurlijk ja dat heb je met zo'n kont, maar ook de meiden met een kleinere kont hadden daar last van.
Maar goed vooruit vandaag zijn we begonnen met het project, loopt nog niet echt soepel maar weet zeker dat het goed gaat komen.
En wat heb je zoal gezien in Kitui behalve de kontknijpende heren!! Volgens mij zit je in de plaats Kitui en is het ook de naam van een district. Heb je een hotel of slaap je bij je Buddies. Als ik op Google kijk kan ik nog niet echt een plaatsje vinden. gr.
hoi san,
leuk om weer even iets te lezen uit dat verre kenia
zoals je via de telefoon vertelde is het internet en water sporadisch.
maar het is je dus toch weer even gelukt om wat te melden op je weblog.
is het al gelukt om wat groente te scoren, behalve paprika en wortel?
misschien leuk om even te vermelden dat sandra haar huisje op "http://www.youtube.com/watch?v=dxd_b1R4SFA" te zien is.
Hoi Ome Henk,
Ik zit inderdaad in Kitui district en de plaats heet ook Kitui. Slapen doe ik in een huisje met nog vier andere studenten. Zoals mijn moeder al zei kun je een rondleiding krijgen door ons huisje op you tube. Even zoeken op House in Kitui.
xxxx